| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

28.2.2013 10:26:44 Elíláma

Re: Pirohy

Naprosto v pohodě dají, pokud děláš z těsta 1:1:1 máslo:tvaroh:hl. mouka, stejně se těsto odležává před plněním :-) a tipla bych, že jde odložit na pár hodin podle toho, jak vlhká je vnitřní náplň, měla by být suchá, pomleté uvařené (ne smažené) maso, kmín, sůl a vejce na tvrdo. Pak vydrží dobře, pokud děláš ze smaženého, tak aby se to nerozblemcalo, moc dlouho bych to nenechávala.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Pirohy maximin 28.2.2013 8:46
*Re: Pirohy Elíláma 28.2.2013 10:26
**Re: Pirohy maximin 28.2.2013 11:58
***Re: Pirohy karma 28.2.2013 12:46
****Re: Pirohy maximin 28.2.2013 12:50
*****Re: Pirohy karma 28.2.2013 13:13
***Re: Pirohy angrešt 28.2.2013 12:49
****Re: Pirohy maximin 28.2.2013 12:51

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.