| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

11.3.2013 14:45:37 Bára

Re: Játrové knedlíčky do polévky

Dělám to stejně, jater dávám celé jedno balení a nepřidávám máslo, jinak postup stejný. Někdy dám místo strouhanky hrubou krupici, to je pak dobré nechat aspoň půl hodiny odležet, aby se krupice nasákla.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Játrové knedlíčky do polévky V.T. 11.3.2013 13:51
*Re: Játrové knedlíčky do polévky V.T. 11.3.2013 13:53
*Re: Játrové knedlíčky do polévky hankuba/Kubík06/Eliška09 11.3.2013 14:4
**Re: Játrové knedlíčky do polévky Bára 11.3.2013 14:45
**Re: Játrové knedlíčky do polévky Nztdt Kgfz 11.3.2013 17:6
**Re: Játrové knedlíčky do polévky hankuba/Kubík06/Eliška09 11.3.2013 17:44
*Re: Játrové knedlíčky do polévky Leena+Michalka listopad 09 11.3.2013 16:45
*Re: Játrové knedlíčky do polévky Veverka. 11.3.2013 18:4
**Re: Játrové knedlíčky do polévky elda elda 11.3.2013 20:59

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.