| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

30.3.2013 9:32:09 maximin

Vepřové ramínko

Cus, vytahla jsem z mrazaku veprove raminko, ktere ma 2.5kg. Poradite co s nim? Nikdy jsem tenhle kus prasete v ruce nemela (takhle v kuse), takze ani nevim, jak bude vypadat az rozmrzne. Rodina si predstavuje, ze z toho vykouzlim rizky a neodolatelnou peceni ke karlovarskemu knedliku.

Tak co s tim? Mozna se ptam predcasne a az to rozmrzne, tak sama uvidim, ale... Lepsi byt pripraven nez prekvapen ~;)~:-D Dik~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Vepřové ramínko maximin 30.3.2013 9:32
*Re: Vepřové ramínko Insula 30.3.2013 11:51
**Re: Vepřové ramínko Insula 30.3.2013 11:52
*Re: Vepřové ramínko štěpánkaa 30.3.2013 13:22

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.