Vždycky mi vyšli krásné nafouklé
Možná je vytahuješ opravdu moc brzy
Nicméně nikdy je nenechávám v troubě ani o chviličku dýl. Jak zjistím, že jsou, tak je rovnou vytahuju z trouby... Jen teda nechávám je vychladnout na stole - ne nikam ven... aby ta změna teploty nebyla opravdu extrémně výrazná.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.