Na másle opražit nastrouhaný normální celer, zaprášit moukou a zalít vývarem ( píšou maggi nebo jiný z kostky, dávám vlastní vývar nebo vodu- kostky nekupuji), přidat brambory a řapíkatý celer. Vaříme vše do měkka, Pak přidat trochu mléka nebo smetany na zjemnění a vše rozmixovat do hladka- nebo něco nechat jak kdo má rád. koření sůl a pepř. Dávám jen sůl.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.