| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

30.5.2013 17:46:24 Ananta

Re: Co z pohanky?

Zmaskovat nevím, přidává se i do sekaných z masa, ale lepší je podle mě v zeleninových karbanátcích, do polívek, zapečená s kysaným zelím a osmaženou cibulí, naštouchat do brambor s opečenou cibulí jako přílohu, pohanka jako rizoto se zeleninou, zapečená s houbama, opraženým zelím a sýrem...
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Recepty z pohanky Bridž 30.5.2013 17:19
*Re: Co z pohanky? Ananta 30.5.2013 17:46
**Re: Co z pohanky? ivaxx 30.5.2013 18:57
*Re: Co z pohanky? Margot+1 30.5.2013 18:58
*Re: Co z pohanky? Jarma (dvě děti) 31.5.2013 0:8

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.