| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

23.6.2013 11:45:26 Monty

Jehněčí vnitřnosti

Spoléhám hlavně na Angrešta, jestli se tu někde toulá, ale budu samozřejmě ráda za každý dobrý tip.
Je tu jedno celé jehně, které je třeba na 14 dní zamrazit. Zbudou vnitřnosti. Jak je zpracovat?
Dík. ~;)
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Jehněčí vnitřnosti Monty 23.6.2013 11:45
*Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s nimi ... ...neviditelná... 23.6.2013 11:50
**Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s nim... Monty 23.6.2013 11:53
***Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s n... ...neviditelná... 23.6.2013 12:8
****Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s... Monty 23.6.2013 13:13
*Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s nimi ... sylvaina 23.6.2013 14:34
*Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s nimi ... luthienka 23.6.2013 19:21
*Re: Jehněčí vnitřnosti - co si s nimi ... angrešt 23.6.2013 20:59

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.