| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

24.6.2013 17:14:15 Slonisko

Re: kandované třešně

My děláme višně, ale postup bude asi stejný...
- vypeckovat (opatrně, aby se co nejméně poškodily)
- v 1 litru vody rozpustit 1 kg cukru, přidat tam ovoce a pomalu zahřívat skoro až k varu POZOR NEROZVAŘIT
- nechat 24 hodin stát
- celé ještě dvakrát zopakovat
-po posledním vychladnutí ovoce přecedit a usušit (v sušičce nebo v troubě)

zbylá šťáva s cukrem se dá použít jako sirup.

Třešně jsem ještě nezkoušela, tak nevím jestli nebudou moc sladké, vloni jsem kandovala trnky a byly výborné (ale ty jsem teda nevypeckovávala).
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Kandované třešně mis.st 24.6.2013 14:8
*Re: kandované třešně Slonisko 24.6.2013 17:14
**Re: kandované třešně hnusák lepák 24.6.2013 17:45
***Re: kandované třešně mis.st 24.6.2013 17:51

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.