Re: Co vařit na chalupě?
Vydatné polévky: čočková, fazolová, minestrone, krémová houbová, špenátová s vajíčkem, krémová bramborovocelerová, klasická bramboračka, zelňačka...
Teplá jídla z jednoho hrnce: lečo, ratatouille, guláš, vepřové v mrkvi, zelené fazolky na slanině, rizoto, zeleninový kuskus, irský kotlík, hrášek na smetaně...
Sladká jídla: Ovocné knedlíky, rýžová, ovesná, krupičná kaše, sladký kuskus, lívance, bramborové šišky, ...
Jídla s bramborami: koprová omáčka s vajíčkem, houbová omáčka, dušená játra...
Pokud máš možnost uskladnění masa, tak např. kuřecí soté, dušené provensálské kuře...
Těstoviny/bramborové noky s: boloňská omáčka, rajská omáčka, houbová omáčka, petrželková omáčka, dýňová omáčka, sýrová omáčka...
Studená jídla: Těstovinový salát s tuňákem, těstovinový salát se zeleninou, studený kuskusový salát, čočkový salát, fazolový salát, sudetský či vídeňský bramborový salát....
Odpovědět