| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

16.8.2013 16:41:24 sylvaina

Re: Domácí játrová paštika- recept

Já dělávám takovou tu rychlou. Je dobrá, jednoduchá a hlavně, člověk ví, co do ní dal.
Půl kila jater-drůběží, králičí, jaká koupíš, ale lepší jsou ty z menších zviřat- osmažit na cibulce tak, aby uvnitř byla růžová, ale nikoli krvavá. Nechám trochu schladnout. Přidám 2 stroužky česneku- českého, cizokrajného víc. Půl kostky povoleného másla, 80 ml šlehačky. A koření jaké máš ráda, tj. třeba pepř, muškátový oříšek, thymián... Co máš po ruce, já to různě obměňuji. Rozmixuji ponorákem, naliju do formy a nechám v lednici ztuhnout. Není trvanlivá, ale u nás v té lednici nikdy není víc jak tři dny. Formu můžeš vyložit šunkou nebo slaninou, můžeš do paštiky přidat brusinky, mandle, nahradit šlehačku portským, co tě napadne. Jo, a šlehačky nedávej víc, paštika by byla moc řídká.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Téma: Domácí játrová paštika Evžíček 16.8.2013 15:41
*Re: Domácí játrová paštika- recept Raduza 16.8.2013 16:35
*Re: Domácí játrová paštika- recept sylvaina 16.8.2013 16:41

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.