, v práci máme ledničku, mikrovlnku, kuchyňskou linku s dřeze, jídelní stůl, takže pohoda. Nosím si prostě cokoli, co vaříme na večeři - rizota, omáčky s přílohou, kuře, řízek, hustou polívku s pečivem, zapečené těstoviny...prostě cokoli, co lze ohřát...ale my zase nějaké neohřívatelné speciality nevaříme. Nosím to v krabičce, pokud mám omáčku, tak přílohu zvlášť v jiné krabičce. Svačinu si většinou kupuju ráno cestou do práce, podle toho, na co mám ten den chuť a nebo si taky vezmu z domova, když máme třeba nějaký koláč apod.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.