Stejně, jako var v hrnci. Ono právě u MW existovaly pochyby o tom, jeslti třeba dostatečně zničí campylobactera v kuřecím - v MW jw kuřecí maso rychle "uvařené", tak jeslti to stihlo zničit i bakterie. A ano, ničí je to, byť trochu pomaleji než klasický var. Tj. kuřecí by se v MW mělo pořádně dodělávat.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.