(ta je neuměla a když jsem jí řekla, jak je dělám, nevěřila, že se povedou - povedly
) používám na ně polohrubou mouku a droždí "se slonem", myslím, že se jmenuje FALA, dávám nakrájenou housku, nebo rohlík a vařím ve vodě cca 20 min. Ještě nikdy se mi nezkazily, takže já na tom nějak nevidím nic těžkýho
.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.