. Jsem ochotná na Vánoce investovat do kakaového másla. Chuťově to určitě bude dobré, jenže mám obavy, jestli není potřeba změnit poměr surovin nebo zvolit jiný technologický postup. Jde mi o to, aby čokoláda dobře ztuhnula, šla vyklopit z formiček (mám i silikonové). Ví někdo, jestli můžu jen "humus" nahradit pořádnou surovinou, nebo to chce dělat něco jinak?
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.