| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

13.1.2014 9:49:00 Jana, 2/07+10/08+5/11

Zadní hovězí

Ahoj, mám tady hezký kousek zadního hovězího (asi 400 g) a ráda bych ho udělala nějak zajímavě a chutně k obědu pro sebe a malou (2 a půl roku). Nemáte tip? Připadá mi škoda jen to vyvařit v papiňáku, ale zase nejsem moc zdatná kuchařka a nechci u toho strávit mládí ~;). Ocením i informace o stupních a časech. Děkuji za rady. J. ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Zadní hovězí Jana, 2/07+10/08+5/11 13.1.2014 9:49
*Re: Zadní hovězí Monty 13.1.2014 10:57
**Re: Zadní hovězí Jana, 2/07+10/08+5/11 13.1.2014 11:3
***Re: Zadní hovězí Bberi 13.1.2014 17:17

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.