| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

14.2.2014 13:28:24 Winky

Re: Pečená ryba

Ráda dělám pečenou makrelu. Ale tady se dají koupit velké a čerstvé, nevím jak v ČR. Dřív jsem dělala jen podkovy, jenže všichni se v tom nimrali, vybírali kosti a odendavali kůži..... tak teď ji radši rozpůlím, vykostím, a peču filé kůží dolů (na pečicím papíře), na každý filet dám kousek másla, půl kolečka citronu, snítku rozmarýnu nebo posypu sušeným, posolím a pro dospělé i trochu pepře. Peču asi tak 30 minut. K tomu kaši.

Nebo plátky lososa, takový ten zauzený, jen osmahnout na oliv oleji, taky s kaší a se zeleným salátem.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Pečená ryba peps 14.2.2014 12:24
*Re: Pečená ryba Epepe 14.2.2014 12:29
*Re: Pečená ryba Etea 14.2.2014 13:21
*Re: Pečená ryba Winky 14.2.2014 13:28
*Re: Pečená ryba Martina, 2 kluci 14.2.2014 13:52
*Re: Pečená ryba propiska 14.2.2014 14:49
*Re: Pečená ryba peps 14.2.2014 15:11
**Re: Pečená ryba Winky 15.2.2014 5:45

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.