| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

4.3.2014 6:53:27 Etea

Re: Polentové nočky do vývaru

Neznám přesně italskou variantu, ale v jižních zemích se používá polenta (pokud to chceš rychleji, tak předvařená) s moukou - do vajíčka, osolit, může se ochutit kořením, ale nemusí, jsou dobré i tak. To co znám a dělala jsem jsem řidší těstíčko, do polévky se dává lžičkou.
Teď si nemůžu vybavit poměr, dlouho jsem je nevařila, ale mám zafixováno - dvě lžíce mouky (klidně polohrubá) a dvě lžíce polenty, špetka soli, a troška prášku do pečiva (na špičku nože). Vaří se krátce - cca 5 min., chce to vyzkoušet - jeden vyndat a rozpůlit. Jsou moc dobré.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Polentové nočky do vývaru Sam01 3.3.2014 12:40
*Re: Polentové nočky do vývaru Martina, 2 kluci 3.3.2014 20:1
**Re: Polentové nočky do vývaru Etea 4.3.2014 6:53
**Re: Polentové nočky do vývaru Persepolis 8.3.2014 13:5
*Re: Polentové nočky do vývaru Sam01 4.3.2014 9:57

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.