Není to na závadu, nikomu to doma nevadí, máme ji rádi, ale jednou bych to chtěla dokázat
prostě tak hladkou jako v jídelně. Doma vždy uvařím klasicky brambory, sleju vodu, přidám kousky másla, nechám rozpustit na horkých bramborech, pak ručním hnětačem (taková ta retro vlnka na dlouhé rukojeti) párkrát promáčknu a přidám horké mléko a mačkám a mačkám, dokud to není na kaši. Ale vždy tam jsou kousky. Zkoušela jsem ponorný mixér - vytvořil se "sliz", bylo ta takové divně vazké, stejně tam byly kousky. Dnes jsem na to vzala klasický šlehač s metličkama a stejně tam mám kousky
Jako sníme to, pochutnáme si, nikdo nebude brblat - ale pro zajímavost- je na to nějaká vychytávka? speciální hnětač? mixér? nebo je to rukama
?
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.