| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.4.2014 18:54:08 angrešt

Re: Jíška - jak dlouho vařit?

Aby dostatečně nabobtnal škrob, jinak totiž dobobtnává ve střevech. Platí to pro všechny obiloviny, proto je vhodné je buď dlouho provařit, nebo předem namáčet.
Tuhle jsem to rozepisovala víc http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=16917889&typ=0
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Jak dlouho vařit jíšku? Tizi 10.4.2014 18:34
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Mikulka+3 ratolesti 10.4.2014 18:41
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? margotka78 alias shit-roller 10.4.2014 18:41
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? x x 10.4.2014 18:51
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? angrešt 10.4.2014 18:54
**Re: Jíška - jak dlouho vařit? Tizi 10.4.2014 19:22
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Pruhovaná 10.4.2014 19:53
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Zufi. 11.4.2014 3:9
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Persepolis 11.4.2014 8:44
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Luc. 11.4.2014 11:59

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.