| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

28.6.2014 15:18:36 ronniev

Re: Sekana

Ňam, ten česnek vypadá dobře... zkusím příště! Kmín by mi neprošel, děti to nerady. Já dělám tedy vepřo a hovězí půl napůl. A základ je podle mě cibulka, zkusila jsem to jednou bez ní a nebylo to ono. Ale já ji nejdřív zesklovatím a pak teprv přidávám - rozpeče se dobře ta syrová (bylo by to jednodušší...)?
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Sekaná mija 28.6.2014 10:15
*Re: Sekana Chrysantéma 28.6.2014 10:54
*Re: Sekana Eva + Klárka2/07 28.6.2014 11:13
**Re: Sekana ronniev 28.6.2014 15:18
*Proč se nezobrazuje odpověď, když odpo... Ajlina 29.6.2014 12:57

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.