| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

25.9.2014 19:03:26 angrešt

Re: Pečená husí stehna

před pečením špičkou nože propíchat sem tam kůži (ne do masa), pak při pečení se tak lépe bude vypékat podkožní tuk, husa ho má moc a není to pak ono.
Jinak sůl a kmín, ev. trošku sušeného zázvoru.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Pečená husí stehna bob 25.9.2014 18:35
*Re: Pečená husí stehna ...neviditelná... 25.9.2014 18:46
*Re: Pečená husí stehna Fren 25.9.2014 18:48
*Re: Pečená husí stehna angrešt 25.9.2014 19:3
*Re: Pečená husí stehna Winky 25.9.2014 20:43
*Re: Pečená husí stehna Mikita.miki 25.9.2014 23:52

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.