A minulý týden v jakémsi Albert letáku, či co to bylo, jedna paní radila, jak uvařit brambory o nestejné velikosti do stejné měkkosti. Jednoduše propíchnu každý brambor kovovou jehlicí a vařím ho s ní. Ona vede teplo a brambory jsou hotové. Ze srandy jsme s dětmi zkusily, jak to asi v hrnci vypadá. Asi jako ze Švankmajerových filmů jeho výjevy hřebíkových marmelád.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.