Ale jinak, jestli máš dostatečně velkou troubu, tak bych ji pekla určitě zpočátku na max. 100°C hezky přikrytou a asi hodně dlouho, protože krůtí potřebuje propéct dost, aby byla dobrá. Jinak bych ji určitě prosolila, opepřila a posypala trošku červenou paprikou, pohodila i dovnitř cibulku, špek by asi taky neuškodil... případně bych ji vyplnila nějakou náplní třeba z jater...- tu u nás nikdo nemá rad, takže u nás bych neplnila. No a další co by mohlo být výborné je udělat hezkou porci směsi rajčat příp. kečupu, česneku, soli, pepře a medu a tím vyplnit krůtu, podlít a pak před koncem pečení tím potřít hezky celou krůtu a nechat udělat kůrčičku...
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.