4.1.2015 12:55:45 Winky
Re: Pečená červená řepa
K řepě - dělala jsem ji vařenou (ve slupce), cca těch 50 minut, byla docela dobrá, jen to fakt hodně pouští šťávu a barví. Dětem chutná jen "klasicky" upravená s tím cukrovo- octovým nálevem, mě i bez toho třeba jako salát s vajíčkama na tvrdo či čočkou. Ty pečené chipsy taky nezní špatně.
A zeptám se - proč jako vadí péct samotnou řepu 1 hodinu v troubě (píšeš "nic jiného teď péct nebudu")? Jako že to není ekonomický? To myslím že těch 4-10 (dle příkonu trouby) korun asi není nic tak zabijáckého kvůli čemu by se to nedalo jednou zkusit, ne? Anebo zkus remosku (pokud nemáš, tak zauvažuj jestli by se ti nevyplatila, když máš takovou finanční paniku z hodinu zapnuté klasické trouby).
Odpovědět