25.1.2015 16:55:45 dlaždička
Re: Jak udělat úhledné tiramisu - výzva pro kreativní jedince
Recept mám taky takový, který jeví známky autentičnosti, želatinou apod. se zpevňovat nemusí, drží obstojně. Problém je, že všechny i větší nádoby, ve kterých bych to vyráběla jednotně, mají zkosené stěny, jsou kulaté, nebo moc nízké, malé, takové a onaké a ani jedna není pro tento účel ideální. Tudíž po naporcování, které navíc není rovnoměrné, vždycky dojde k nějaké kalamitě. Domácí strávníci to neřeší ani trochu. Šlo mi jen o tu návštěvu, že bych jako ukázala, že i já jsem vzorná hospodyně. S miskami a jinými pohárky jsme na tom podobně, těžko najít víc jak čtyři podobné. No, ale je to malichernost, takže buď něco zakoupím, nebo nechám trčet piškoty z dezertu a všichni to nakonec taky přežijou.
Odpovědět