| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

27.1.2015 11:56:28 Bouřka

Re: Jak na jelení maso?

No, bylo by dobré vědět, z jakého kusu to maso je. Z kolouchů nakládat netřeba, ale když naložíš, nic se nestane. Já měla nejstarší kus asi 3letou lan a tam jednodenní naložení stačilo. Ale jinak mívám kolouchy, ony se střílí hlavně ty mladý kusy. Kýta je poměrně suchý maso, i když záleží i na tom, co z ní máš. Radila bych prošpikovat, upéct a k tomu omáčku - něco na způsob svíčkové nebo nějakou sladšího typu s vínem, pikantnější marmeládou (šípková, rybízová, z mirabelek...) nebo s povidly. Osobně k nim dělám poměrně silný cibulový základ (peču s masem).
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Jelení maso Evka a3 27.1.2015 11:24
*Re: Jak na jelení maso? Fren 27.1.2015 11:33
*Re: Jak na jelení maso? Bouřka 27.1.2015 11:56
*Re: Jak na jelení maso? Anni&Annika 27.1.2015 11:57
**Re: Jak na jelení maso? Evka a3 27.1.2015 12:48
*Re: Jak na jelení maso? Půlka psa 27.1.2015 21:39
**Re: Jak na jelení maso? Půlka psa 27.1.2015 21:39
*Re: Jak na jelení maso? Mrej 27.1.2015 23:27

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.