Re: Jaké občerstvení pro návštěvníky přednášky?
Třeba pytlíčky namíchaného sušeného ovoce a oříšků (v takových těch prodejnách to dělají, kamrádka mi takhle nechávala míchat). nesnědené vydrží dlouho.
obložené minihoustičky (dělají Libeřské lahůdky, nechávala jsem si je tam dělat na obhajobu, jí se to o dost kulturněji než chlebíčky a vydží to do druhého dne pěkné a dás se to dát kamarádům z oddílu:))
napečené gougeres - myslím, že by to mohlo napéci třeba Saint-Tropez, nesnědené se dají zmrazit a potom rozpéct.
Obložené zapečené briošky (se sýrem a šunkou, s olivami) - dělá pekařství Paul, nesnědené se dají zmrazit a pak rozpéct
makronky (dělá Paul, La Diosa, Nos macarons...) - nesnědené vydrží dost dlouho
Zmrzlina s přísadami - to jsem měla na jednom kongresu a bylo to super, ve veliké silnostěnné nádobě vanilková zmrzlina, okolo mističky s oříšky, rozinkami v rumu, cukrovým sypáním, strouhanou čokoládou, rozpuštěnou čokoládou, oplatkovými trubičkami... a každý si sestavil svou zmrzlinu s přísqadami podel chuti. Ale když zbude, tak se to nwedá uchovat.
Čokoládová fontána s ovocem k namáčení na napichovýátkách. Když zbude čokoláda z fontány, dá se z ní něco upéct, to ovoce se asi ucvhovat nedá.
Odpovědět