3.7.2015 11:37:46 Senedra
Re: Typy na vaření o horkém prodlouženém víkendu
Kroniko, vem si, že začaly prázdniny, před náma třídenní víkend, vedra... kolik lidí tady psalo, že bude grilovat/ někam půjdou.
Děti asi před hodinou posvačily - snědly zbytek rozmixovaných jahod se zakysanou smetanou ( včera jsem toho udělala moc na tvarohové knedlíčky) a spráskly čtvrtku melounu - je skoro až přezrálý, úplně se rozpadá. Teď mám v troubě bublaninu z třešní a za chviličku do ní naskládám naložená kuřecí křidélka a hranolky. Přihodím zeleninový salát, když už řádím v kuchyni a mám rozpálenou troubu, tak upeču slaný závin na večer a taky stvořím ovocný salát. Sice strávím část dne v kuchyni, ale odpoledne si už do ní půjdu udělat jen pití a zítra veškerý čas minimalizuju. Pokud by děti snědly málo kuřecího, tak zítra vytvořím rizoto, jinak budou nové brambory.
Odpovědět