, malou cibulku nakrájet, a možná třeba sladkou papriku. Můžeš přihodit i libovolnou bylinu...tymián, bazalku, provensál, zázvor, rozmarýn, prostě co chceš...no a do týhle kombinace se dají nakládate různý sýry, ryby, a nebála bych se to zkombinovat i s nějakou zeleninou. Hodně lidí jí třeba lilek, cukety... já se přiznám, že mě tahle chuť nijak nendchla, jsem větší gurmán.
I to rizoto se dá udělat kotel, aby se všichni zasytili a maso to nemusí vidět ani z rychlíku. Důležitý je mít dobrý koření. Kupuju zásadně pepř v mlnku, kvalitní grilovací koření, žádné směsi (krom tý grilovací teda) ale žádný žlutý koření, dochucovadla, nee. Se solí, parikou a s pepřem se šetřit nesmí. Výbornej je taky "steak 7 pepřů", ten dochutí jídlo úplně úžasně. 




Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.