4.4.2016 11:58:44 libik
Re: Co vařit pro pracovníka?
Kudla, to si měla říct rovnou, že neumíš vařit, v tom případě je samozřejmě lepší, když se řemeslník dojde najíst

Ty, co to zvládnou(a jsou k dispozici), mají k vaření tyto důvody:
- ovlivňují řemeslníkův vztah k práci lidským faktorem, protože berou v potaz, že je pro ně složitější někam dorazit na hospodskou stravu, mimojiné kvůli pracovnímu oděvu  mnohdy i díky specifikaci lokace. Není nic lepšího než principiální madam v na samotě u lesa, která ze zásady nepodává ani vodu. 

Jinak, my tě tu máme vesměs rády, ale nechceš říct, že tvá pracovní vytíženost (vzhledem k dlouhým, častým a oblíbenmým příspěvkům) je taková, že bys NESTIHLA udělat makáčovi omeletu, že ne

 
Odpovědět