dělám "ten druhej"
. Křehké. Místo obou druhů mouky dávám 300g celozrnné, nejčastěji žitné. Nikdo neregistuje rozdíl, nebo alespon se po nich vždy zapráší. Už jsem dělala i pouze s vodou, (když došlo mléko) a taky to šlo. Ale s mlékem lepší. Cukru dávám méně, cca 60g písku. Já jím jen se šlehačkou, děti s cukrem a skořicí, jahodami, marmeládou, jak kdo ráčí.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.