
(škoda masa a omáčka bude taky horší), přidávám i kousek kližky, kterou pak teda nepředkládám ke konzumaci (já ji sním pak s bramborem)... maso opeču na sádle ze všech stran, odložím, pak přidám do výpeku kousek másla a orestuju zeleninu (mrkev, celer, petržel, ideálně 1:1:1), až začne výrazně vonět a lehce zhnědne, nasypu pokrájenou cibuli a slaninu, vrátím maso a v čajítku dám koření (bobkový list, celý pepř, nové koření, jalovcové kuličky), podliju hovězím vývarem a strčím do trouby přes noc, na cca 100 stupňů... ráno vypnu a nechám být, pak vyndám maso a koření, zaliju smetanou, provařím a rozmixuju... podle chuti někdy přidám lžičku hořčice, někdy trochu octa, záleží na chuti zeleniny a vývaru... jo a na závěr pokládám na hotovou omáčku tenký plátek másla, ten se rozpustí a rozteče po hladině (pak zamíchám před servírováním)
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.