Palačinky smažím mnoho let, ale děti teď přišly s tím, že je dělám hrozně světlé - že když je mají ve škole nebo u kamarádů, že jsou takové kropenaté / tečkované a víc zlatavé, jestli bych taky někdy mohla udělat takové. Ne že bych poslouchala děti na slovo, ale samotné mi to teď vrtá hlavou.
Můžete mi někdo říct, co dělám špatně? Těstem to asi není, zkusila jsem recept podle kamarádky a vypadají i chutnají zase jako ty moje.
Takže špatně smažím? Mám pánev přímo na palačinky, ta by měla být ok... Díky moc 

Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.