| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

1.11.2020 15:32:16 Koníček mořský

Re: Fenykl

Já když ho kdysi měla na záhonu, tak jsem ho používala do čehokoli tak, jako třeba cuketu, řapíkatý celer a další libovolnou zeleninu. Tepelnou úpravou fenyklová chuť trochu slábne, ale fenykl má prostě fenyklovou chuť. Dělala jsem z něj i salát zasyrova, dušený do těstovin, do zeleninové směsi, k mořským plodům, ke kuřecímu.... Má se přihrnovat, aby byl křehký, začátek stvolu je trochu tužší, nať se dá též použít.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Fenykl Jojona 1.11.2020 14:30
*Re: Fenykl Půlka psa 1.11.2020 15:22
**Re: Fenykl ...neviditelná... 1.11.2020 15:23
***Re: Fenykl Půlka psa 1.11.2020 15:27
*Re: Fenykl Koníček mořský 1.11.2020 15:32
**Re: Fenykl Jojona 1.11.2020 16:9
***Re: Fenykl *Kate* 1.11.2020 20:5
*Re: Fenykl ...neviditelná... 1.11.2020 15:42
*Re: Fenykl Natascha 1.11.2020 20:54
**Re: Fenykl Jojona 2.11.2020 5:51

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.