. Pak ještě prošly jiné těstoviny na dovolené v Itálii, jinak jim jiné moc nechutnají. Kdysi musel být ještě i tuňák určité značky, teď už jsou tolerantnější. Jen to musí být ty kousky, ne drcený. A my tam většinou dáváme pokrájená rajčata, papriku a okurku. Promíchat a posypat nastrouhaným sýrem. Mám na to vždycky věci doma, když je časový pres nebo není inspirace, tohle je záchrana a navíc jim to ještě dost chutná.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.