U manžela se kapr jedl a když trávíme Vánoce s tchyní, tak ho pořád děláme. Smaží ho tchyně, já nedokážu pochopit, že ho dokáže, stejně jako řízky i jiná jídla, mnou považovaná za minutky, cmudit na pánvi třeba 30 - 40 minut, aniž by to spálila (a chutná to dobře). V případě, že jsme o Vánocích sami (střídá se ob rok), jíme neobaleného lososa (s bramborovým salátem) 
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.