Ale na talíři přistanou, zejména ty ze stehen. Ale maso z toho odpadává samo, netřeba se rvát s kostí. Prsa odřezávám při servírování. Celé kuře se nesní. Zbytek oberu na další jídlo, skelet dám vyvařit, kosti ze stehen opláchnu a přihodím taky. Kachna totéž, akorát ta bývá tak rozsýpavá, že maso sjede už při porcování. Vepřové koleno po obrání masa dám taky vyvařit. Jiné maso s kostí nemíváme, akorát to, co samy bouráme, ale zvěřinový a skopový vývar není nic moc. Zvêřinový občas použiju do boršče nebo zelňačky,tam se to ztratí.
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.