Re: Jednohubky
Momentálně nejoblíbenější jsou u nás tyhle -
křepelčí vajíčka plněná hořčicovou majonézou (vařený žloutek rozetřený s trochou majonézy a dijonské hořčice) zdobené kaparou
caprese minišpízky - na párátko kulička minimozzarelly, cherry rajčátko a lístek bazalky
marinované olivy - olivy předem naložené do olivového oleje s čerstvými bylinkami (rozmarýn, tymián, saturejka), plátky česneku a malými čtvrtkolečky citronu i s kůrou
formičkou na cukroví vykrájené jednohubky z tmavého pumpernickelu namazané máslem a obložené domácím gravlaxem s hořčicovo-koprovou omáčkou (gravlax - lososa na straně bez kůže obložit koprem, přiklopit druhým filetem kůží ven, celé zasypat solí a cukrem 1:1 , aby byl úplně "pohřbený", na 3 - 5 dní, pak opláchnout, osušit a velmi tence krájet)
Odpovědět