Jinak zásada mé babičky zněla,že v žádném případě se nesmí dodatečně přidávat mouka,tak aby to nebyl větší problém,než to máslo.Ja kdysi zpracovala krásné těsto,byla jsem náramně spokojená až do chvíle,kdy jsem zjistila,že kastrolek s rozpuštěným tukem (dávám 200 g másla a sádla na 1 kg mouky) stojí stále na stole! V depresi jsem ho zapracovala do dodatečně a těsto vyplynulo normálně (možná trochu pomaleji)
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.