) a jednou- max dvakrat tydne jiny maso. Kupujem akorat to z biochovu, jinak bezne bezmasy jidla nebo vegetariansky nahrazky, kterych jsou u nas uz v kazdym obchode plny regaly, narozdil od toho kvalitniho masa. Konzum masa brzdim ja ciste proto, ze je nezdravy jist kazdej den, spolubydlici vyrostl na bavorske kuchyni
ale jednak je linej varit tudiz sezere, co uvarim ja ci uvari to, co vymyslim, navic ocenuje praktickou stranku veci, ty vegetariansky "masa" dyl vydrzi v lednici takze se daj kupovat lip do zasoby. A na veci typu lasagne a spol. ci na to, aby nekde za kazdou cenu plavalo stopovy mnozstvi lacinyho masa, to fakt ne
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.