| Hanina K+J | 52064 |
|
|
10.12.2006 8:38:10
Ahoj holky jsem taky z PV, ale chodím na červnovky. Jen jsem se chtěla zeptat kde kupujete těhu oblečení? Spoléhala jsem se na OL, byla jsem tam o víkendu a našla jsem tam tak troje šílené kalhoty za nehorázné ceny. Nevíte o nějaké obchodě v Prostějově? Díky
|
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
4.12.2006 14:20:04
Ahojky, všechny zdravím!!
Ribičko, hlavně to všechno zvládněte v pohodě a klidu, stěhování je děsné, jedno nám před nedávnem skončilo, ale pořád se najde něco, co je ještě potřeba dodělat. Minulý týden jsme třeba pokládali koberce. Verulku jsme měli u tchánů, tak včera když jsme přijeli tak si je moc pochvalovala :-) Jo a taky v poslední době pořád potkávám v PV samé těhulky ve velmi pokročilém stádiu těhotenství, tak si tak říkám, jestli jsem tě už třeba někde nepotkala...Tak se drž a ještě neroď!! O víkendu u nás proběhl mikuláš (bylo to v rámci rodiny a manžel je teď na týden mimo). Čert byl manžel a mikuláš děda. Ani jednoho nepoznala, byli perfektně namaskovaní a i přes to, že se bála a odmítala se mě pustit, řekla nakonec dvě básničky!! No a protože toho dostala až moc, tak to tady teď probírám a už jsem stihla sníst půlku čokoládového mikuláše :-)) Zítra se půjdeme projít do města, asi ještě pár pekelníků potkáme, ale hlavně jí chci ukázat betlém a světýlka na náměstí. Máte to tady moc hezky vyzdobené!! Tak se mějte, já jdu ještě dotvořit adventní věnec. |
| Del | 40592 |
|
|
4.12.2006 13:05:18
Tak my se v sobotu stěhovali, zatím existujeme v bojových podmínkách :o(( všechno v krabicích, kuchyň nám dovezou až v pátek zatím jsme bez ledničky, tak ještě že je venku zima :o)
Tak se modlím abych neporodila dřív, protože ani nevím kde mám na mimi oblečení a vůbec zatím není kam dát ani postýlku :o) |
| Del | 40592 |
|
|
28.11.2006 13:34:41
No sestřička hold dělá čest svému jménu :o))))
Tak pan řidič co nerad vrací na desetikoruny je pan Kopecký :o) Už se mi to stalo víckrát - vrátil mi místo 4 Kč 3 - prostě to udělá tak, že dá dva padesátníky mezi 2 koruny a tváří se jako že to jsou dvoukoruny :o) Sem se tak namíchla, že jsme napsala na FTL, že pan řidič je sprostej hulvát a ještě špatně vrací :o) Od té doby si to už ani jednou nedovolil :o) Sice má pořád plnou hubu sprostejch keců, ale už je neříká tak nahlas :o) Jo jo někteří řidiči MHD jsou křupani :o) Myslím, že Brněnská je stále uzavřena. Myslím na vás holky - že až vyrazíme do porodky - písnu - ale taky je možný, že to nestihnu :o)) |
| Romča |
| • |
28.11.2006 13:18:33
Ribicko, tak ta sestřička je děsná, arogantní jak sviňa a nějak nezvládá se aspoň přetvařovat:-))
Už se Ti to blíží, tak nám pak hlavně nezapomeň napsat, až pojedete do porodnice. Hehe mě prdla voda v 03:30 ráno a já holkám ještě v půl šesté psala sem do diskuze, že už jedeméé :-D aby byly v obraze... Ondrášek je teď nemocnej a já taky, táta taky, ale ten chodí statečně do práce, ten je na tom z nás tří nejlíp. Chtěla jsem se zeptat, je otevřená ul. Brněnská směrem ke hřbitovu nebo je tam nějaká objížďka? Ve čtvrtek jedu s malým do Brna a tak se raději ptám, já se tady v Prostějově nějak autem neorientuju:-D Jinak asi víte, že je v tescu akce na plínky, že? 2+1 balík zdarma, my tam už byli a mají jich hodně.... V těch autobusech MHD je to s lístkama přesně tak jak psala Ribicka, lístek vyjede z té tiskárny u řidiče a většinou si ho beru sama...jo jednou jsem jela s kočárekm od nás z Vrahovic, bydlím na Pujmance a měla jsem 10 kč, platí se 6 a ten řidič mi řekl, že mi v žádným případě nevrátí, že si mám nachystat přesně 6 kč, tak jsem mu řekla s úsměvem, ať si teda něco za ty 4 kačky koupí, že mě matku na mateřské 4 kačky nezrujnují, ten koukal jako blázen a pořád něco mlel o blbé ženské...no já se vezla do nemocnice s malým za velké prachy :-DD Ale na druhou stranu tady jezdí i milí řidiči, jeden mi u nemocnice pomáhal s kočárkem do autobusu, to jsem ještě jezdila s hlubokým sporťákem, kterej i s malým vážil přes 20 kilo...fakt nejsou všichni stejní. A v DMce mají zase ty deva přesnídávky za 8,90, vypadám jako bych sledovala jen slevy, ale já tam dneska byla náhodou na nákupu a byla tam akce. |
| Del | 40592 |
|
|
28.11.2006 11:02:23
Terísku - pan řidič ti musí dát lístek - má tam takovou kasičku a z ní mu ty lístky jedou - někteří ti je dají do ruky - jiní ti ho nechají vzít samotnou. No většinou jsou to strašní morousi :o(
Tak jsem byla opět na monitoru - :o) tentokrát na prohlídce u pana dr. Konečného (asi) a vypadal jako můj pubertální spolužák ze základky - takový ucho :o) A sestřička Hrůzová opět nezklamala - já mít takovej kyselej ksicht tak mě v práci vyhodí :o) |
| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
24.11.2006 14:07:13
Ribičko, podobné sny jsem taky měla a kojící sny mám ještě dodnes. Ale ty jsou příjemné :-))
No a taky mám konečně novou občanku, takže už jsem opravdu prostějovačka. Nebo jak si vlastně říkáte? Taky jsem vyzkoušela MHD, pořád jsem čekala, že mi teda pan řidič po zaplacení dá nějaký lístek, ale ono nic. Jak by to bylo kdybych chtěla přestoupit na jiný autobus a vlezla bych se do 30 minut? |
| Del | 40592 |
|
|
23.11.2006 18:22:52
Jiři já sem se taky pobavila - protože když sem se vzbudila tak sem si uvědomila, že nevím jak by manžel snášel případné nestihnutí se vyprázdnit a představila jsem si ho jak mi utírá víš co :o)) A jak běhá po bytě a desinfikuje nůžky :o) Navíc jsme na půl odstěhovaní tak by tu slivovici ani nenašel - no možná tu už ani nemáme prostěradlo :o)) No prostě rodit nemůžu, nejdřív za 14 dní :o)))
|
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
23.11.2006 16:23:43
Ribičko, tak trénuješ nanečisto, co? :-)Ale myslíš na vše i na desinfekci, fakt jsi mě pobavila :-)))
|
| Del | 40592 |
|
|
23.11.2006 9:03:48
Jiřinko ne neurazila - my se s ním známe spíš okrajově - není to náš nejlepší kamarád :o) Prostě si tykáme a bavíme se spolu, hrávali jsme společně volejbal. Je blbý když má na rodičku nějaký iroický kecy a ona se nemůže vůči tomu bránit - ale vzhledem k tomu, že si s ním tykám, tak ho mileráda za tebe i za sebe pošlu do zadnice :o) Což bych si samozřejmě u doktora, kterýho neznám nedovolila .O) Ale je fakt, že mnohem důležitější jsou ty porodní asistentky a ty byly zatím všechny fajn :o)
Dneska se mi zdál sen - že jsem o tom jak spím a jak mě probudily kontrakce po 5 minutách - tak sme to ani nestihly do porodnice a porodili doma .o)) Ještě jsem posílala manžela pro slivovici aby vydezinfikoval nůžky na pupeční šňůru :o) Tak takový já mám teď sny :o) Předevčírem jsem kojila :O) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.