| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
22.11.2006 20:13:55
Ribicko,tak doufám, že jsem tě neurazila s tím Bilíkem. Ale když je to tvůj zmánej, tak se bude chovat snad dobře. Od mé kolegyně je to taky známej, ale jak rodila, tak u toho taky byl a chování typu - ježíš, ty naděláš - když měla kontrakce. Tak jí to docela vyvedlo z míry. Ale třeba měl nějakej horší den. Je těžké si vybrat porodníka. Vždycky jsou někteří nespokojení. Já měla Polzerovou a nemůžu si stěžovat i primář se choval bezvadně,přijímal mě Prachař a působil na mě slušným dojmem, ale já nerodila normálně, tak to je něco jiného a navíc jsem zdravotník :-(. Ale myslím, že důležitější jsou porodní asistentky a manžel a hlavně miminko, než doktor.
|
| Del | 40592 |
|
|
22.11.2006 9:04:22
Tak já jsem zapoměla,že mi ten pan doktor dal lék. zprávu tak sem se v 11 večer šla podívat do průkazky a ten včerejší doktor - je právě Radim Marek :o)
No a Marek Bilík je známej - tak doufám, že ze známosti se ke mně bude chovat slušně. |
| Romča |
| • |
21.11.2006 22:00:45
Mě rodil Dr. Marek, ale Marek bylo příjmení :-) teda tak to bylo na jmenovce...ale bylo mi to jedno, jestli se jmenuje tak nebo onak:-DD
Jo a je tam jeden řídkovlasej, co je protivnej, ale jak říkám, jména si nepamatuju... |
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
21.11.2006 18:55:33
Bilík má strašný chování, je jak studenej psí čumák a má chování řeznickýho psa, tan o kom se tady bavíte je asi takový ucho, co na mě působil, že má spíš strach na mě šáhnout, ale jak se jmenuje to nevím :-(
|
| Del | 40592 |
|
|
21.11.2006 14:25:25
Malej černovlasej nebyl - ale to bude asi ten náš kamarád - Marek Bilík :o) Je takovej hodně ramenatej, udělanej?
Tenhle byl takový tintítko - štíhlej, tak 170, málo vlasů - světle hnědý, mladý - člověk by řekl, že je to nějakej zřízenec ne doktor - a ty jmenovky mě teda pěkně se.... Pak člověk neví s kým má tu čest. |
| Romča |
| • |
21.11.2006 12:07:49
ahojda Ribicko, nebyl nahodou male a tmavovlasej?? mě taky jednou vyšetřoval na ozvách a arogantně si ze mě dělal srandu, že nemůžu vylézt na kozu, protože mám jen pitomý stahy...jo a cedulku taky neměl :-))
|
| Del | 40592 |
|
|
21.11.2006 10:42:06
tak sem se právě vrátila z porodnice - byla jsem na monitoru - porodní asistentka byla moc příjemná - za to ten pan doktor byl fuj :o) Neměl cedulku, tak ani nevím jak se jmenoval - no doufám, že na něj nenarazím při porodu - byl děsně otrávenej a arogantní.
|
| Del | 40592 |
|
|
20.11.2006 17:55:25
to není možný :o) a já žiju v domění, že andělé jsou tady všehovšudy jen ti naši :o) Že by tchán měl nějakou bejvalku :o) nebo tchýně nějaký nepřiznaný dítě :o) Nebo švagr? Nebo manžel? Sakra - teď jsi mi teda nahodila brouka do hlavy :o) Nebo že by s někým někde ujela teta? To se bude muset prověřit :o)
|
| Romča |
| • |
20.11.2006 16:54:46
No já jen že na E. Beneše bydlí moje kamoška a ta má byt po nějaké paní Andělové, tak jsi mě napadla Ty :-)
|
| Del | 40592 |
|
|
20.11.2006 16:06:31
Jé tak na E. Beneše jsem teda nebydlela .o) a proč?
No copak tchýně ta by chtěla hlídat jak vzteklá :o) a toho se taky bojím :o) Ona je právě zvyklá od synovců, že si je minimálně 1x týdně bere, jenže ještě nezažila situaci, že je tu i druhá babička :o) Protože rodiče švagrové jsou na vesnici takže druhá babička funguje malinko méně a tady ve městě se o péči o vnouče stará tchýně :o) A teď tu budou dvě babičky, dvě chaty - na který se bude jezdit :o) takže to prostě bude zajímavý :o) A jak už jsem říkala - mnohem víc věřím své mámě než jí - taky kdo by věřil ženské, která z okna pustí dva papoušky během půl roku :o) Jó to taky byl zážitek - byli manželovi :o) a vypiplal si je z vajíčka :o) Mysleli jsme, že ji zabijeme :o) A pak jí svěřte dítě :o) Tchán zas mrňousovi cpal solený arašídy :o) a pak taky kouří a klidně vedle děcka - což teda já nepřenesu přes srdce. A vůbec holky nechtějte abych psala o tchýni nebo se po.... smíchy :o) Ona je vážně éro. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.