| Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
|
|
20.11.2006 14:37:52
Ahojky, vidím, že se probírají tchýně :-)) taky věčné téma...
Já mám naštěstí tchány světové. Kdykoli pohlídají, Verulka je u nich šťastná, žádné jídlo, které nechci aby jedla jí nedávají, no prostě super. Naši ještě oba pracují, takže tam je to trošku složitější, ale taky v rámci možností pohlídají. Ale máme je všechny ve Zlíně, takže s nějakým hlídáním tady nemůžu počítat :-( No jinak jsme konečně nakoupili pár dárků, pár další nás napadlo, takže ježíšek bude snad štědrý :-)) Dneska už promýšlím a sepisuju, co všechno budu péct, musím připravit vánoční přáníčka, no je toho nějak moc. Taky jsem celé dopoledne (s asistencí Verulky) uklízela, prala a věšela prádlo a ještě ke všemu na mě něco leze. Jo a taky jsme o víkendu navštívili známé, mají tříletou holčičku a 4-měsíční mimiško, tak jsem z něj zas celá hotová...:-) |
| Romča |
| • |
20.11.2006 14:14:20
Ribičko ahojda, tak to závidím takovou tchýni :-D Já se teda při povídání o tchýni moc nerozvášním :-))
Ale prvotní nadšení pomine a uvidíš, že pak budeš chodit ty za nimi, aby Ti malou pohlídaly :-)) Já když svojí mamce řeknu, že půlročnímu dítku se olejová buchta nedává, tak jen řekne: "Ondrášku, maminka Ti nic nedopřeje" a šup mu tu buchtu do pusinky...a když řeknu, že se mi to nelíbí, tak argumentuje tím, že já v jeho věku .... :-DD Už jsem se naučila nevzdorovat... Ribičko, nebydlela jsi dříve na E. Beneše v bytě 1+1? :-) |
| Del | 40592 |
|
|
20.11.2006 12:58:04
Ahoj Jiřinko :o)
no jo ale moje tchýně to je něco .O) Už ji vidím, jak mi nosí ty běsný růžový šatičky a nutí mě jí to oblíkat :o) Když ona musí mít ve všem pravdu a všechno ví nejlíp :o) A taky nevím jak to dopadne - protože tcháni bydlí naproti našich - tak nevím jestli tchýňka nebude žárlit, když uvidí naši mamču s kočárkem - navíc je mi už teď jasný - že svý mamce dítko půjčím s větší jistotou než tchýni - přece jen své mamce můžu v klidu říct, že si něco nepřeji a ona to bude respektovat - kdežto tchýně si dělá co chce a hlavně rozmazluje (to vidím na dvou synovcích) Tomu jednomu (nebyly mu ještě ani dva roky) a dávala mu ochutnat kávu, to nemluvím o pivu, který mu dává běžně cucnout. A když jí švagři řeknou, že sladký ne, až po večeři tak mu samozřejmě otevře bar a nabídne minimálně dvě lízátka :o) Sorry za román :o) sem se rozvášnila s tou tchýní :o) |
| Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 | 36255 |
|
|
20.11.2006 11:08:30
Ahojky ribičko, holčičky jsou úžasný a tatínci z nich ucvrkávají, oni si je ty malé potvůrky pěkně omotají okolo krku. A s tchýní neboj, na začátku jsou všichni z miminka hotový, to musíš přežít a pak se to setřepe.Ono není vůbec špatný, když si babičky občas příjdou pro kočárek na procházku. Mě se to nestává :-(. Tchýně bydlí 150 km daleko a mamča má doma ještě puberťáky, takže toho času zASE tak moc nemá. Tak zatím pááá
|
| Del | 40592 |
|
|
18.11.2006 9:18:37
Aha - tak dík za info Jiřinko :o) Měla by to být holčička :o) První v rodě :o) tak se tchýně asi po.....
|
|
|
17.11.2006 23:11:19
Ribičko, ty sběrače na mlíko ti v porodnici jen půjčí :-). A co tedy bedeš mít?
|
| Del | 40592 |
|
|
17.11.2006 10:21:59
Holky strašně vám moc děkuju jak mi tady radíte :o)) A nebojte určitě se ozvu až vyrazíme do porodky :o)
No myslím, že jsem tomu hemeroidu pomohla na svět včerejším běháním po městě - byli jsme kupovat dárky a pak na našem novém bytě, měřit, vybírat kachličky, barvy - byla jsem celý den na nohách :o( Večer když jsem si pak lehla a dala nohy nahoru úplně se mi ulevilo. Romi - no právě, že se budu na gyndě stydět :o) no ale myslím, že na doktora nebafne první hemeroid v životě :O) tak to tak musím brát. Ty jsi dostala ty sběrače v porodnici? To slyším poprvé, že by tam něco rozdávali :o) |
| Romča |
| • |
17.11.2006 8:55:44
Ahoj Ribicko,
mě to při porodu nic neudělalo a hodně mi pomohla ta mast, po porodu se to zlepšilo, ale pokud nepůjdeš k dr. nikdy už zcela nezmizí, jedině operativně... Akorát jsem si připadala divně na koze na gyndě:-D ale dokotři to zřejmě berou za normální věc :-DD Ty sběrače mlíka dostaneš v porodnici sterilní... |
|
|
16.11.2006 21:38:28
ahojky ribičko, máš všechno, je to moc krásný, jak si to už chystáš, taky si pamatuju jak jsem byla nervozní a chystala si všechno. Ten hemeroid sinatírej a možná by pomohlo, kdybys polehávala s nohama hore, aby ten tlak krve nebyl tak velký. Jinak musíš nám dát vědět, kdyby něco :-). A teď nevím, jestli jsi tu psala co budete mít. Podle té ribůlčice asi děvčátko, viď. Hezké sny.
|
| Del | 40592 |
|
|
16.11.2006 20:41:21
Díky Romi - tak to budu muset ještě něco přibalit .o) Já mám k těm vložkám do podprdy ještě plastový sběrače na mlíko :o)
Jo a ještě mi kamarádka donese nafukovací kruh na hačání :o) kdyby byl nástřih :o) no a ten zatracenej hemeroid mě teda nas...l :o( mám hrůzu co to udělá při tlačení při porodu .O( A to ti do porodu nezalezlo? :o) Ach jo, to jsou mi radosti. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.