| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 613  [Dalších 353 >>]
Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 36255
11.11.2006 20:48:38
Tak jsem vás teď konečně dočetla, ty knížečku od DM máme taky a semtam jsem už něco využila. Já byla na porodním boxu bez vany, ale nemůžu sloužit, mě tam jen připravovali na císaře. A šrumec s miminkama tady taky byl. Všem přeji hezký víkend a ať miminka ani bříška nezlobí. Ribičko drž se, už se ti to krátí!!! :-)
Jiřina,Julie 3/01,Martin 1/06 36255
11.11.2006 19:51:02
Ahojte maminy, dostala jsem se sem až teď, Terísku byli jsme ve středu s dětma u doktorky Kalčíkové, ale která jsi byla ty? :-D Ta mamina s tou blonďatou krásnou holčičikou, co vůbec neplakala? Ani jsem si vís nedočetla. Jak budu mít chvilku, tak juknu, zatím hezký večer.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
10.11.2006 15:03:56
Tak takový jsme dnes ráno měli výhled... :-))

Jinak mám dnes den blbec...a víte jak to je na posr... i záchod spadne :-((

Tak se mějte všichni líp než já a hezký víkend!!
Del 40592
9.11.2006 16:45:59
Mńam banány v čokoládě :o) Já mám teĎ zas děsně žravou :o) stejně jako v I. trimestru to jsem se dlábila o 106 :o) Už zase musím jíst i před spaním, neb mi kručí v břichu :o) a mám děsnou chuť na čokoládu a zákusky :o) ještě že budou vánoce, to se naperu :o)

Jo a holky - pořiďte si od DM kuponky na slevu pro miminka - na jejich webových stránkách se zaregistrujete a oni vám pošlou slevovou knížku - přišla mi včera - jsou tam slevy na plínky, výživu, prací prášky a různé jiné.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
9.11.2006 14:43:44
No tak ve Zlíně před skoro dvěmi a půl lety byl na porodnici taký pěkný fofr. Kdybych tam neměla manžela, tak snad na mě zapoměli. Asi dvakrát je šel někam shánět. S miminkama se prostě roztrhl pytel asi všude.
Dneska jsem udělala mňamku-babány v čokoládě. Už se těším, až si dáme všichni do nosu :-))
Del 40592
9.11.2006 13:33:47
Ty bláho - 13 porodů :o( tak doufám, že my budeme mít klidněji :O)

Dneska jsem koupila Fixies podložky na přebalování a stále se nemůžu rozhodnout pro plínky new born - hodně si chválí od Bell - Happy - používají se i v některých porodnicích - mají dokonce výřez na pupíček :o/ tak nevím jestli pamprsky nebo zkusti ty Happy
Romča
  • 
9.11.2006 11:44:30
Ten balíček už mám doma, malýmu to mlíko nechutná a ten příkrm jsem dala kamošce, já malýmu vařím jídlo doma sama.
Tak já jsem měla asi ten lepší porodní sál, měla jsem tam vanu, modrobílé polohovací křeslo, které jsem si mohla nastavit jak chtěla, super polohy na záda při bolestech...a křeslo tam bylo pro tatínka fakt pohodlné, ale vanu jsem stejně nevyužila, ani ten balon a myslím si, že by to byl stejně emotivní zážitek, i kdybych rodila na obyčejné posteli, stejně jsem si nohy nahoru nedávala, rodila jsem naboku a tatínek u samotnýho porodu stál a pomáhal mi držet hlavu nahoře.
Takže jsem asi měla štěstí na nadstandart, já se totiž na jiným sálech mrknout nebyla. Kamoška porodila vedle na sále o 6 minut dřív taky chlapečka a na sál si nestěžovala, takže ona asi zase nevěděla, že nějakej lepší sál existuje :-D
a navíc to byla nejspíš náhoda, že mě šoupli na ten lepší, protože měli fofr a všechny sály obsazený, já čekala, až ho uklizečka uklidí a hned jsem šla na řadu já...v noci přede mnou bylo 13 porodů, no ještě že jsem ei počkala na ranní neunavenou směnu :-))
Jo jinak doporučuji v porodnici nevyplňovat ty dárkový dotazníky, protože vás budou pořád otravovat nějací obchodní zástupci s nabídkama...třeba teď mi volala nějakej kluk a nabízel mi 138 ks plinek za 800 kč a pořád hanil pampersky a tesco plínky, tak jsme si skvěle pokecali, jeho ten hovor stál tak stovku a já se smála ještě hodinu :-))

Del 40592
9.11.2006 11:00:08
Ahoj Romi :o)
no jeden porodní box - má to polohovatelné supermoderní lůžko, vanu, sprchu a záchod - to je hned ten první
a ty další dva boxy - mají takový obyčejný lůžko (dá se myslím taky trochu polohovat, ale je to spíš klasická koza) a jsou bez vany,sprcha a WC nevím, ale ta tam asi být musí - to už sem si ani nevšimla, zatímco na tom lepším boxu je křeslo pro tatínka - na ostatních dvou je jen kovová židlička :o)) A balony sem tam taky neviděla - jen u toho lepšího.

Jo a co se týče přesnídávek apod - na m o j e d i t e. c z je akce a dá se tam získat celý balíček s dětskou výživou, tak můžete kuknout - je to vše Hami
Romča
  • 
9.11.2006 5:26:19
Ahoj Ribicko, jaký nadstandartní porodní box? :-) tam je v porodnici víc druhů? :-D
Já teda nevím, ale já měla na sále vanu i ten gymnastický balon, sprchu a záchod, tak co víc je nadstandart? :-))
Třeba je na nadstarndartním porodním sále i kouzelník :-))
Jinak včera jsem ležela ve vaně a vyvalila jsem svoje vytahaný břicho na manžela a taky jsme vzpomínali, jaký to bylo s bříškem a ani netušíš, jak jsem ráda, že obsah toho bříška leží v postýlce :-)
Ondrášek je teď nemocný a od soboty má 4 zoubky, takže od soboty jsem se dneska konečně vyspala celou noc tak jako dřív.

Holky, kdo kupujete dětský přesnídávky, tak poslušně hlásím, že v DM na náměstí mají akci na všechny DEVA přesnídávky - 8,90 kč...:-)

Del 40592
8.11.2006 17:12:09
Terísku já měla rýmu a kašel 3 týdny :o( Je to děs - nafasovala jsem silomat - pak jsem zjistila, že obsahuje nějakej alkohol, tak sem ho moc pravidelně nepoužívala :O( Ale poslední dny jsem myslela, že vykašlu i to mimčo .O)

No už se mi to krátí - až se toho děsím :o) Dneska jsem byla v plavání těhulka v nejpokročilejším stadiu :o) holky tam byly 17tt, 23tt :o) Vzpomínám když jsem tam začala chodit a byla jsem já takto a koukala jsem na ty bříška těch holčin co už jsou dnes maminy :O) ALe potkala jsem se tam s jednou co má termín 23.12. :o) tak sme se domluvily, že 24.12. budem rodit :o) ale postupně abysme mohly obě na ten nadstandartní porodní box :o)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 613  [Dalších 353 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.