| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 613  [Dalších 293 >>]
Terisek, Veru04, Eli08 28190
30.10.2006 13:09:03
Bepanthen se dá volně koupit, mají menší a větší balení. Tak ze začátku bych doporučovala menší, abys viděla jak vám bude vyhovovat.

Dnes jsme s malou trochu prochodily město, asi musím vypadat srandovně, na každém rohu vytahuju mapu, jestli jdu správným směrem :-))

Jo a holky, kde se dají tady sehnat botky pro mrňátka, ale spíš něco kvalitnějšího. A kde se dobře nakupují oblečky? Poraďte nějaké typy :-)
Del 40592
29.10.2006 17:55:53
Ahoj Terísku :o) tak tě vítám do Prostějova :o))

Prosímtě a bepanten je na předpis nebo se dá volně koupit?
Terisek, Veru04, Eli08 28190
29.10.2006 13:42:18
Ahoj holky, tak já už jsme taky prostějovačka-oficiálně :-)
Takže jestli vám to nevadí, tak se ráda do vaší diskuse připojím. Sice tady máte skoro všichni malé mimíky a já mám doma už dvouletou ďáblici, ale moc ráda vzpomínám na dobu, kdy byla miminko. Byla zlatá. Ale jak pochopila, že se může sama pohybovat a tím pádem se i dostat, kam potřebuje, tak už to tak zlaté nebylo. Ale je šikovná, asi si moc stěžovat nemůžu.
Co se týče mazání, do dnes mažu niveou baby v kulatém kelímku, rychle se vstřabává, je super. Bapanthen jsem si taky moc pochvalovala, malá moc opruzená nebývala, pamatuju si asi dva tři případy, kdy to teda bylo kruté a bepanthen nám vždycky během dvou dnů pomohl. S bradavkama při kojení jsem problémy neměla. Pak je taky dobrá rybilka, tu používám teď-nějak se nemůžeme zbavit plínek na spaní. Takže když je potřeba, tak jí máznu.
Jinak na tvářičky v zimě jsme měli Nela batole na zimu a silný vítr a vše v poho.
Ubrousky používíme od narození, opravdu se osvědčily v mnoha případech, ale samozřejmě není nad obyčejnou vodu...

Del 40592
28.10.2006 10:25:51
Tak jsme včera koupili konečně i kočárek :o)

Předevčírem jsme 3 hodiny v obchodě vybírali mezi 3 variantami X-landru abychom včera po půl hodině pořídili Bebecar :o)))

Tak doufám, že budeme spokojeni. V čem jezdíte vy???

Del 40592
25.10.2006 14:23:39
Romi máš pravdu :o) to víš, že nakonec budu třeba ráda i za to že budu moct ležet na zádech :o))

Když já když mě něco bolí tak se nejraději válím po zemi, proto mi chybí ty matračky :o) a celý těhu trpím křížovejma bolestma tak předpokládám, že při porodu to nebude lepší a ty žebřiny mi dost pomáhají - doma se tak různě válím po zemi, věším za dveře, za křeslo :o)
Romča
  • 
24.10.2006 13:02:51
Ribicko, nedělej z porodu tělocvik :-D věř mi, že na žebřiny si ani nevzpomeneš a žádnej stůl na sále není!! Je tam velice pohodlné porodní lůžko, které se dá dálkovým ovládáním natvarovat - záda, nohy, úhel,...mě to bylo pohodlný a je jedno, jak máš dlouhé nohy a nemusíš mít strach, já nohy nahoře při porodu neměla, ty držáky na nohy tam jsou, jen když je budeš chtít využít :-)
A rodit na zemi?? nevím nevím, já byla ráda, že mě mají na očích :-D
Taky jsem chtěla vanu, liány a podobný věci, ale nakonec jsem odrodila tak, jak mi to daný okamžik dovoloval a bylo mi to jedno. Tady je porodnice super a skvělý PA...nevím, proč každý nadává...spíš bych řekla, že nejsou maminy spokojený s dětskýma sestrama a potom svádějí vše i na PA. Je to o lidech...tady je vybavení pěkný a nový a Boskovice jsou daleko i kdybych rodila v létě :-)
Del 40592
24.10.2006 10:06:51
tak hlásím, že jsme včera absolvovali předporodní kurz pro tatínky :o)

tak doufám, že nám to k něčemu bude platné :o)

No já bych taky jela rodit někam jinam - no konkrétně by mě asi lákali Boskovice, ale vzhledem k tomu, že budu rodit v zimě, nemůžem spolíhat na udržovanost silnic, než porodit v autě, nebo se po cestě vybourat tak to raději odrodím v PV :o)
Je blbý, že v PV nejsou třeba žebřiny, nebo matračky abych mohla rodit na zemi, mě se na ten stůl hrabat nechce :o( a navíc mám děsně dlouhý nohy :o) což považuji za překážku :o)
Romča
  • 
22.10.2006 20:35:25
Ahoj holky,

jak jste se měly o víkendíku?
Anny co používáš za plenky, když přebaluješ 10 x denně? Já denně přebalím malýho tak 5x :-DD
Any 6.měsíců
  • 
22.10.2006 16:14:38
Na chviličku nakukuji co je nového.Venku je krásně,tak jsme byli s manžou a dětmi na procházce.Rybičko,ten Tvůj porodní plán jsem si pročetla a zdá se mi fajn a držím Ti teda pěsti,aby Ti vyšli alespoň v něčem vstříc.Co jsem tak slyšela,tak to je tady :-(( a proto jsem raději rodila mimo PV.Ale třeba budeš spokojená a když se to tak vezme,tak asi budeš stejně nakonec ráda,že to dobře dopadlo,že jste oba v pořádku plán neplán.To to jistě potvrdí i holky.Já ten bepanthen nepoužívám denně-občas opláchnu vodou,ale ten ubrousek není parfémovaný,takže častěji používám ubrousky.Přebaluji vlastně pořád-denně je asi 10-12 plen.Už běžím.Malá si hraje na dečce a brouká něco jako EMAMAMAM,tak si myslím,že bych to mohla být já :-)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 613  [Dalších 293 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.