Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Del | 40592 |
|
|
12.5.2006 12:46:24
No já si to nechci plánovat .o) Jen prostě nedokážu odhadnout, jesti to budu schopná zvládnout normálně nebo bude lepší si trochu ulevit od bolesti.
|
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
12.5.2006 12:19:30
no jako možnost si to můžeš nechat projít hlavou, ale já se při minulém těhotenství naučila si radši nic moc do předu neplánovat. Mé představy o tom, jak si v půli dubna porodím některou přirozenější metodou jinde než v prostějově, kojit budu co nejdéle, miminko bude krásné zdravé, spokojeně spinkat v kočárku...vzali za své hned v březnu a nesplnilo se mi z toho vůbec nic. Pak i maminka hůř snáší poporodní deprese a setřičky v nemocnici tehdy taky těm pocitům nepřidaly...Takže teď uvažuji o různých věcech, ale jinak všemu nechávám volný průběh a rozhodování až podle konkrétní situace. Ale přála bych si tentokrát být u porodu "přítomna".
|
| Del | 40592 |
|
|
12.5.2006 11:10:07
Ahoj holky tak k tématu kojení já přispět bohužel nemůžu :o)
Chci se vás zeptat - rodily jste některá s epiduralem? Nevím jestli to mám zvažovat nebo ne. Vůbec si nedokážu představit tu bolest a vůbec celý porod. No sice mám ještě dobrých 7 měsíců čas ale já se ráda na vše připravuju s předstihem. |
| petunie | 43682 |
|
|
12.5.2006 9:19:10
Tak holky přeji krásné ráno u nás vyspáno do růžova a zdařile se stále pokračuje, pusinka je stále sladoučká, občas nějakej ten prdík, ale jinak pohoda.
Včera jsem přešla na látkové plíny a poprvé odzkoušela ten plenkový systém Bambino Mio a paráda, řádně jsem se vytočila, protože jsem přišla z procházky, trvala cca 3 hodiny a malá má pěkně opruzený zadeček, takové popraskané boláčky kolem zadečku, takže jsem pampers odložila a látkovky paráda, už to opruzení mizí, tak uvidíme jak se ten systém osvědčí:-)) koupání včera lepší, manža se osprchoval, nasadil plavky a koupali se spolu a byl klid asi se psíš té vody sama bála, protože rozhodně byla klidnější, teda občas mi připadá, že ta naše pusinka je takovej malej experiment :-)) Dneska jdeme na návštěvu za tou kamarádkou co rodila toho 12u vás, tak jsem zvědavá, jek je dáme do kupy:-)), když ta naše pořád spí:-)) Jo holky ty naše těhotenské knížky zůstávájí v porodnici? já jen , že bych potřebovala pro pojišťovnu kopii, kvůli příspěvku pro těhotné a nevím, kdo jí má, jestli nemocnice nebo jí pošlou mé doktorce. konec románu, pěkně se opatrujte užívejte si sluníčka a prožeňte pěkně kočárky a posílám pusinky pro ty vaše vánočky cmuk cmuk |
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
11.5.2006 21:46:26
Ahoj holky,omlouvám se že vám furt lezu do diskuze.Ale když mě to stále k tomu rodnému městu táhne:))
Gratuluju všem maminkám k vašim dětičkám a chtěla jsme napsat Romče že moc chápu co teď prožívá.Já jsem taky nekojila a měla jsme pocit že své dítě připravuji o to nejdůležitější.Kdepak,kojení není pro život to nejdůležitější.Důležitější je láska rodičů a pak hlavně zdravíčko.A musím říct že i přesto že jsem nekojila,tak nemáme za sebou žádnou nemoc v podobě chřipky či něceho podobného. |
| verka, Honza 3/03, Lucka8/06 | 15561 |
|
11.5.2006 21:27:19
Pro Ondráška jsou mnohem důležitější věci, než to, jestli má mlíčko od maminky nebo z krabice. Hlavně potřebuje šťastnou a usměvavou mámu, aby byl i on spokojené miminko. Tak setři případnou slzičku a jdi za svým broučkem, protože to co on potřebuje nejvíc máš ve svém srdci.
Navíc na umělé se i přes její cenu dají najít pozitiva.;) |
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
11.5.2006 18:18:16
Ahoj Romi,
jen Ti chci říct, že Ondrášek je fakt nádhernej chlapeček a strašně moc hodňoučkej. Vím, že jsi ho chtěla kojit, ale máš pravdu v tom, že tím, že ho kojit nebudeš, ho o nic nepřipravíš. Viděla jsem na vlastní oči, jak jsi správná máma a jak ho miluješ. To je nejdůležitější. Moc se na vás zase těšíme, až budete chtít procházkovat, tak písni a my se přidáme někde na půli cesty. Mějte se krásně. R a R |
| Romča |
| • |
11.5.2006 18:00:15
Ahoj holky a všechny novorozené vánočky a zlatíčka naše:-)
Jsme s Ondráškem úplně zdraví, včera tady byla u nás paní doktorka a zítra jdeme do poradny na zvážení:-) sice papáme umělý mlíčko, ale myslím, že Ondrášek přibývá pěkně. Začala se u mě projevovat nejspíš trochu popordoní deprese z toho, že nekojím, mám pocit, že nedokážu dát malýmu to, co potřebuje, ale zase na druhou stranu ho zahrnu láskou stejně jako každá maminka svoje děťátko. Peťko, to mlíko klidně nechej do toho kojeneckýho oddělení, pro mě by to bylo těžký, kdybych věděla, že je to od jiné maminy, ale to nejspíš chápeš, ale jsi moc hodná, že myslíš na našeho Ondřejka :-) Jinak koupání je u nás naprosto v pohodě, prckovi se to i docela líbí a kosmetiku můžu doporučit od K. Hádka, je to naprosto přírodní a Ondřejek po ní nemá vyrážku, sice je dražší, ale zase jí tolik nespotřebujete :-) |
| LUCIE (23 let,prvorodička, 22.TT) |
| • |
11.5.2006 7:45:41
Prosíím, daruje někdo oblečení – výbavičku mladé mamince (+ kočárek,postýlku,lehátko,chodítko,kosmetiku,pleny,zavinovačku, hračky atd.) pro miminko, které se má narodit v září? Jsem na miminko zcela sama. Budu ze srdce vděčná za cokoliv,v jakémkoliv stavu a barvě. DĚKUJI MNOHOKRÁT! Lucias33@seznam.cz
PS:Nebo,máte-li zbytky látek,vlny.Pomůže vše.Děkuji! |
| petunie |
| • |
11.5.2006 7:00:24
Dobre rano maminky a skoro maminky,
Hani gratuluji ke kontrole koukam,ze vsichni rostem jako z vody nebo z mlika :-]] U nas doma je to stejne,Barunka je zlaticko a dokonce uz kojime bez kloboucku a jde to,ale bez kojiciho polstare to nepujde zatim jen na nem. Hani ja pouzivam kosmetiku prirodni eone a bez problemu,ale moc ji nepatlem jen to co napsala doktorka a olej do vody. ROMI co ty,jak je doma a cu Ondrasek,jakpak se ma vanocka? Pokud by jsi chtela,tak mam na mrazaku 14 sacku s mlikem odstrikanym je to cerstve a Vam by se to hodilo,ja to chtela nechat kojenecaku,ale pokud chces je tvoje:-)) Co koupani,u nas zatim stale lity boj,ale uz se to pomalu zlepsuje |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.