| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 613  [Dalších 153 >>]
Péťa
  • 
10.5.2006 14:44:43
Hani díky moc, určitě tam sjedem a snad něco vyberem.
Hanka
  • 
10.5.2006 9:01:50
Ahoj Peťulo. Já už včera byla taky na první prohlídce. Ten náš poklad vyrostl o 2 cm a přibral od propuštění 20 deka. A ti sem měla strach, protože mám pocit že pořád jen spinká. V noci se budí jen jednou, většinou mezi druhou a čtvrtou. I přes den je moc hodná. Je to takový sluníčko. Jediný co nás trápí je alergie (pravděpodobně na krémy).Už se to ale zlepšuje.
Taky velká gratulace ribičce. Uvidíš jak rychle to utëče.Tedy až na poslední měsíc. _To se člověk už nemůže dočkat.
Rak se zatím opatrujte a mějte se hezky
Hanka
  • 
10.5.2006 8:55:06
Ahoj Romčo.
Taky moc gratuluji k Ondráškovi. Určitě z něj máš obrovskou radost. ¨Hlavně přeju ať je moc zdravý a dobře se mu daří.
Hanka
  • 
10.5.2006 8:53:30
Ahoj Peťo. Tak pokud jde o ty obchody je tu i beruška i sluníčko. Sluníčko je ve městě v PRIORU v 1.patře. Je to přímo na náměstí nedá se zabloudit. A pokud jde o berušku, ta je na Svatoplukově ulici (vede k hlavnímu nádraží). Pokud jedeš od města, je to po pravé straně. A výloha je pokreslená beruškami. Myslím, že to taky najdeš. Tak přeju úspěšný nákup.
Péťa
  • 
10.5.2006 8:25:16
Čaute holky,
omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale potřebovala bych poradit.
Od někoho jsem slyšela, že je v Prostějově suprový obchod s dětských zbožím, sháním hlavně kočárek, jmenuje se Brouček, nebo Beruška, nebo Sluníčko, já vážně už nevím. Mohly byste napsat název toho obchodu, adresu a trošku upřesnění, kde se nachází? Jsem z Olomouce, tak bysme tam rádi zajeli. Díky moc, nakouknu:-)
Petra
verka, Honza 3/03, Lucka8/06 15561
9.5.2006 19:39:01
a tobě gratuluji k průkazce, teď už ti to uteče jak voda, ještě si pamatuju živě ten týden, kdy jsem pořád čekala, jestli to dostanu nebo ne a zítra začínám 29. týden.
verka, Honza 3/03, Lucka8/06 15561
9.5.2006 19:35:45
gratuluji k mimískovi, teda samí drobci se vám rodí, doufám, že já pak nebudu mít čtyřkilového cvaldu. A z mlíka si nic nedělej, ta láska, kterou mu dáváš je důležitější.
petunie 43682
9.5.2006 17:34:29
Teda Romi, nezbývá než gratulovat:-)) koukám, že příprava těžká závěr rychlý, tak hlavně, že máš tu svoji vánočku doma a pěkně si užíváte:-)) z toho mlíčka si nic nedělej, pokud mu chutná není co řešit :-))

Tak holky a ted hurá muckat vánočky, konečně jsme se dočkaly co? :-)) Teda to čekání vážně stálo za to. Dnes jsme byli poprvé u doktorky na kontrole s ¨Barunkou a krásně roste pusinka a hlavně je zdravá jako řípa a ani nebrečela, takže je to zlatíčko, akorát mě včera dostala 2x se přetočila z boku na břicho a pásla koně, mám infartk, doktorka to dnes viděla a nechápala, no já budu už muset hlídat, aby někam nespadla, opravdu tak jak se kmitala v bříšku, tak se kmitá i venku a škytá taky stejně:-)), konec románu, holky opatrujte se :-))

Ribičko gratuluji k průkazce, ted už jen čekat no neboj budeme tě průběžně zasvěcovat co tě čeká:-)), hlavní je , že srdíčko pěkně tluče a mímo se má k světu, tak pa jdem chystat koupání, to zas bude řev, fakt ho zatím nemusí:-((
Romča+Romča12/04 25226
9.5.2006 17:28:40
Ahoj Romi,

to je fajn, že už jste doma. Hned, jak se zbavím té rýmy, tak se ohlásím a pokud už se budeš cítit na návštěvy, tak můžeme dorazit. Teď máš doma velkýho Ondru, tak otravovat nebudeme, ale pak se moc ráda přijdu na toho Tvého drobečka podívat. Už jsem na něho moc zvědavá. Kdybys měla fotku, tak bys mi ji zatím mohla poslat na mail.
Jinak u nás vše v pohodě, chodíme na procházky, takže kdybys byla někde sama, tak stačí písnout a můžeme se sejít.

Mějte se krásně všichni tři - pa - Romča a Romča
Del 40592
9.5.2006 14:46:36
Gratuluju k mimískovi Romi :o)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 613  [Dalších 153 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.