| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 613  [Dalších 143 >>]
Romča
  • 
9.5.2006 14:14:24
Ahoj holky, tak jsem konečně z porodnice doma, jsme si to tam museli s Ondřejkem prodloužit, dostal žloutenku a jelikož nemám ani kpaku mlíka, tak byl Ondřejek "komplikovaný" miminko:-) jsme doma od včerejška, rodil mě dr. Marek - takovej mladej a moc sympatickej doktor, porodní asistentky byly super, manžel to zmákl na jedničku a byla to super opora, bez něho bych to zabalila už při první kontrakci:-)
Byla jsem od středy na gynekologii kvůli tomu malování, voda mi praskla v 03:40, do porodnice jsme vyrazili v 7:00 bez stahů, v 10:00 jsem začala mít trochu bolesti, jenže malej měl hlavičku natočenou špatně a pořád jsem se neotvírala, tak mi dali "cosi" na urychlení, jenže to zase tak moc urychlující nebylo, tak mi to "cosi" dali znovu a pořád nic, chodila jsem, skákala, dřepěla, funěla, všechno se to rozběhlo až tak v 15:00, to kolem mě chodil dr. Marek skoro po špičkách, byl z toho takovej nesvůj, protože jsem to měla mít už dávno za sebou.
Nakonec jsem po dlouhém netlačení apk rychlém tlačení porodila chlapečka, 3000 g, 50 cm v 17:34 hodin, takže jsem to stihla před koncem směny:-) to byly sestřičky rády:-)
Jinak porodnice byla super, sestřičky na novorozeneckém taky fajn, doktoři byli sympaťáci, nevím jak se jmenuje ten pan doktor, co chodil ke mě na vizitu, ale krásně voněl a byl vysokej a takovej "holohlavej" :-) a holky na pokoji se z něho mohly zbláznit:-)
Jinak nekojím, nemáme ani kapku, čaj, masáže, odstříkávání, nic nezabírá, tak malej Ondřejek papá HIPP 1, ale krásně přibývá na váze a je to spokojený miminko:-)

Holky gratuluju k mimiskům:-)
Del 40592
9.5.2006 13:17:37
AHoj holky tak jsme dnes po kontrole u Dr. tak jsem oficiálně dostala průkazku a jsem v 8.tt :o) Mimi má srdíčko a to tluče jak o závod :o) Už se cítím právoplatně těhulí :o)

Copak Romča - doufám, že je o.k. nejraději bych se rozběhla do porodinice a zjišťovala jestli tam není nějaká Romana :o) s mimískem :o) Moc jim držím palečky :o) vám samozřejmě taky ať vám mimíši prospívají :o)
petunie 43682
8.5.2006 21:57:22
Tak ribicko u me to samé co Hanka, porod vedly asistentky a doktor viděl pouze konec, kdy jsem ji na 3 kontrakce vytlačila a ještě se smál, protože já ani boha nevěděla , jak jim říct, že ta kontrakce přichází a vždycky řekla" tak jdeme na to", porod vedly asistentky, které vypadají jako sestry, ale kdybys mě zabila, tak fakt nevím, ale jedna se jmenuje křestním Monika a jsou obě tmavovlasé, vlasy po ramena a moc fajn ženský :-)) Doktor vše kontroloval, ale nebylo díky jejich práci co zašívat:-))
Hanka
  • 
8.5.2006 16:51:23
Pokud myslíš doktora, tak to byl MUDr. Koncečný. Ale ten vlastně přišel až bylo po všem. Zkontroloval jestli je vše v pořádku a jestli není potřeba šít. Všechno to tedy obstaraly porodní asistentky. A ještě jednou musím říct, že byly perfektní. Dokázaly povzbudit i uklidnit a svou práci odvedly víc než skvěle
verka, Honza 3/03, Lucka8/06 15561
8.5.2006 14:29:24
Jsem ráda, že tu jsou slyšet pozitivní reakce na porodnici, doufám, že s novým prostředím se změnil i přístup personálu. První dítko jsem rodila ještě ve starém špitále a nový primář tam byl tehdy krátce, takže si nestihl ještě udělat ve všem pořádek. Ale i tehdy už tam byl znát pokrok oproti předešlému stavu.
Jinak vám přeji, aby se vám nepříjemnosti spojené s naliváním prsů co nejdřív upravili, ale zas na druhou stranu je to určitě lepší, než nemoci kojit vůbec. Já doufám, že se mi to podaří alespoň na podruhé, když to poprvé nevyšlo.
Ribicko, ty by jsi měla ležet a ležet, dostala jsi nějaké prášky?
Del 40592
8.5.2006 14:07:41
Ahoj děvčátka, tak Petunii gratulace veliká, jsem ráda, že na tu porodnici slyším samou chválu, ke mně se zas dostala jedna negativní reakce, ale asi záleží jak kdo to pojme nebo jaký je jeho zdravotní stav.

Mám ještě dotázek - kdo vás rodil :o)?????

Můj stav: špinění na 2 dny ustalo a opět jsem v tom :o/
Hanka
  • 
8.5.2006 12:37:15
Ahoj holky. Za přáníčko Verko moc děkujem. Malá se má zatím čile k světu. Já jsem taky v poho, jen mám problémy se zády.
Jinak mám podobný problém jako Peťa. Mám hodně mléka a malá je docela spací. Tak musím taky odstříkávat. Když to někdy přetáhnu tak to docela bolí.Doufám že se to časem samo upraví.
Přeju všem pěkný den
petunie 43682
8.5.2006 9:23:17
Dobré ráno,
ahoj Verko, tak tebe ještě neznám, koukám, že se konečně trocha rozrůstáme, já jsem sice z Olomouce, ale stěžejní záležitost ( porod ) proběhl u Vás, tak jsem zakotvila díky tomu tady u holke, sakriš ted už maminek u Hanči 2x.
Koukám, že termín má v srpnu, tak to ti nezávidím ani n, protože já na konci z toho tepla byla hotová a to nejsou ty pravé pařáky, ale zase co bychom pro ty naše pusinky neudělaly co?

Já zatím žiju na odsávačce od středy jsem doma a na mrazáku je 1,5 odstříkaného mléka a konce to nebere,porád dokola, malá pohoda a já furt stříkám.-)) a když to neudělám, tak mám okamžitě 38, fakt paráda, v pátek jsem byla v prost. kvůli očkování, prootže se tam malovalo a nic se nestíhalo a ještě na kyčlích a nakonce jsem tam musela odstříkat flašku , protože tam bylo komplikované miminko a dlouho se čekalo, fakt síla, sestra nechápala, protže mi tam bolestí zase tekly slzy, tohle je fakt horší než porod :-((((
verka, Honza 3/03, Lucka8/06 15561
7.5.2006 18:04:47
taky se ještě neznáme, ale ze srdce vám přeji ty vaše malé poklady. Ať se má Vendulka i Barunka hodně k světu a je pro ně život stejně nekomplikovaný, jako byl samotný příchod.
petunie 43682
7.5.2006 13:56:48
Achooj maminky,
konečně žádná 2v1, teda promin ribičko krom tebe, ale ty to za chvliku doženeš:-))
Naše malá Barunka se narodila dne 29.4. v 15.05 v Prostějovské porodnici a vážila 3500 g a měřila 50 cm docela kousek , ale má se k čile k světu, porod adekvátní k provorodičce a hlavně bez nástřihu a bey natržení, prostě v Prostějově se ukázaly porodní asistentky jako naprosto jedničky a jsem moooc ráda , že jsem rodila u vás. Byla jsem na nadstandartu, dotklo se mě i to stěhování, ale pohoda, hned ve středu nás pouštěli domů, takže klídek a při tom jaký tam byl mumraj, tak pohoda:-))

Barunka se má čile k světu a je to zatím zlatíčko, které jí i spí a hlavně kadí za dva.

moc Vám přeji hodně zdravíčka a štěstíčka pro ty Vaše mimíska, to je super, že je to tak pěkně po kupě, Hani kde jsi ležela, já na té nástěnce žádnou hanku neviděla, ale byl tam mumraj to stěhování a tak :-))
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 613  [Dalších 143 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.