| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Prostějov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 613  [Dalších 83 >>]
Del 40592
25.4.2006 14:30:25
Ahoj holčinky tak vy pořád nic :o) musíte je z těch bříšek vyhnat :o) Normálně jim řekněte, že těm vašim prťatům vzkazuju: Vylezte vy lenoši ať ty mamky netrápíte! :o)

Máte pro mě radu? Dneska jsem trošku špinila, ale jen slabounce, mám se děsit?
Romča
  • 
25.4.2006 13:51:37
Tak to já jsem na procházce dneska nebyla, ale byla jsem v Tescu,naštěstí autem, ale přijela jsem domů a málem jsem padla z toho horka, jsem ráda, že nemusím tahat břicho přes léto:-)
Já už nad tím nebudu přemýšlet, kdy se ten lenoch prťavej ze mě vyklube, já mu dávám ode dneška volnej prostor, ať se chlapec ukáže, co v něm je:-)
Zítra jdu i s manžou do poradny, tak doufám, že tě tam hani už neuvidím:-)

Hanka
  • 
25.4.2006 13:19:28
Tak to vypadá, že jsme na tom všichni podobně. Já sem si dala ještě vycházku a jediný výsledek je nateklé a bolavé nohy. Jinak nic. Už nevím jak toho špunta přesvědčit.
Romča
  • 
25.4.2006 13:15:30
ale kdepak, já a rodit?
Ahoj holky, já budu rodit nejdřív o vánocích podle toho, jakýho mám v sobě lenocha :-) Já jsem dneska vařila celé dopoledne, má sem přijet moje mamka na návštěvu, ale nad oknama přemýšlím už víc jak týden :-)
petunie 43682
25.4.2006 12:51:28
No rybičko, tak jse něco podbného právě absolvovala, vzala jsem stěrku na okna a šla je umýt z venku, dala jsem jich rovných pět, tak jen doufám, že Barunka je chce vidět čisté a vyleze :-)), koukám, že romča nikde, že by rodila:-), no nicméně večer si dám prozměnu manžu a pořádnou vanu a uvidíme, třeba se jí to dnešní datum zalíbí a půjde:-))
Del 40592
25.4.2006 11:07:42
Ahoj maminy :o) mám pro vás nezaručenou informaci :o) Prý když chcete porodit je dobré věšet záclony :o) To vyvíjíte pohyby, které vyvolájí porod - ale bacha ať nesletíte z židle - já bych to teda neriskovala - to věšení záclon, ale říkal to nějakej gynekolg v televizi - asi v životě nevěšel záclony :o)
Hanka
  • 
25.4.2006 8:44:40
Taky Vám holky přeju pěkné ráno. Termín mám už dnes, ale prcek se usilovně drží a nechce ven. Tak jdeme dnes malovat a vůbec dělat něco proto aby už to bylo. Pořád čekám nějaké příznaky a nic. Poslední dva dny spím dokonce na břichu a ani to tu malou nepřesvědčilo že by mohla už vem. Tak to vypadá že zítra ještě povalím do poradny a nedej bože ještě i příští týden. Tak já jdu vyvinout nějakou činnost ať už je to venku. Mějte se zatím pěkně a snad další příspěvek bude že už jedu
petunie 43682
25.4.2006 8:29:58
Dobré ráno,
tak stále všechny 2v1? u nás se nic neděje, pořád stejné a hlavně absolutní klid ,tak nevím, jestli nepůjdu mít okna, dnes je tak krásné datum, škoda ho nevyužít:-))
Co vy maminy, jak se držíte, to vedro je docela úmorné co?, Já včera vypila skoro rybník:-)

Tak šupky hupky míma ven at taky něco z toho počasí máte, asioi máme všechno modely nebo modelky, protože se chcou řádně dopéct, ale já už necúúúú, já mám dnes termín:-) , teda ten neoficiální.

jo toho mladého doktora jsem potkala taky, docela v poho, ale strašně ukecaný, tz prohlídky mě ubíjí fuj, jsem ráda, že jsem si zvykla na svoji doktorku a ted pořád někdo cizí:-((
Romča
  • 
24.4.2006 14:46:11
Holky, maminy, jsme na tom všechny stejně a jsem zvědavá, která z nás se "vysype" jako první:-)?? Já jsem chtěla jít v poledne ven, ale jak jsem se šla obléknout, tak na mě přišla taková únava, že jsem se vzbudila až teď něco málo před třetí hodinou:-)
Peťko, s tím jídlem to nezabírá, akorát bude víc kopat princezna a jen ji tím naštveš:-))
Hani, já si myslím, že mi ta zátka odešla už minulý týden a nějak jsem bez ní, musím to říct dr ve středu, jen doufám, že tam bude Polcrová a ne nějakej ten mladej chlapeček:-DD
Jinak stahy žádný necítím a vydám se ještě dneska na procházku, připadám si jako bych měla rodit na podzim a ne do pátku:-D
Až vás to některou popadne, tak napiště před odjezdem do porodnice, ať víme s kým se potkáme tam a s kým tady :-)
petunie 43682
24.4.2006 12:51:10
No holky koukám, že se tam asi ve čtvrtek sejdeme vy na pokojích a já na monitoru :-).
Romčo já ten hořčík musela brát od 20 týdne ze začátku 9 a potom 6 tablet denně ble ble, protože lulísková se rozhodla cpát se dolů, takže proto asi ty stahy tak necítím, jenom tlak a to je všechno :-((, no jsem zvědavá, jak dopadnem, ale hani máš pravdu to čekání mě taky odrovnává možná i s... :-) jdu papat, jo asi ji přestanu vykrmovat, možná půjde ven:-)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 613  [Dalších 83 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.