| Berush | 5363 |
|
|
30.11.2006 22:22:43
Ivo, tvoje dcera má na 22 měsíců nezvykle rozsáhlou slovní zásobu...
|
| Iva |
| • |
30.11.2006 22:11:56
Hezký den,
sama metodu Helen Doron velice dobře znám protože jsem odpovědná za centra v Teplicích a v Ústí nad Labem. Dohromady učíme už pořádnou spoustu dětí, centrum v Teplicích máme již druhým rokem, proto mohu říct, že metoda opravdu výsledky má. Navíc je ověřena více jak dvacetiletou praxí ve světě. Na děti se anglicky mluví na hodinách a doma poslouchají speciálně sestavená CD na která v hodinách navazujeme. Děti ślova nepřekládají ale pokud položíte anglicky otázku, reagují. Nejlepším příkladem je pro mě moje mladší dcera které je 22 měsíců a právě končí první kurz angličtiny - když dnes viděla z auta letadlo, řekla mami koukej plane flying through the sky...........i když kriticky přiznávám že jí tam chybělo sloveso is. |
| sedamyska | 13611 |
|
|
28.11.2006 21:09:39
Mila Li, dovolim si jenom neco podotknout. Nechci nikoho zrazovat od uceni malych deti anglicky, nicmene si myslim, ze domnenka, ze pokud se me dite bude ucit anglicky od utleho veku pak bude umet perfektne ve skole je mylna!
male dite muze vstrebat nekolik slov, ale pokud chcete, aby se neco naucilo, musi byt do angl. jazyka "ponorene", tzn. anglicka skolka se vsim vsudy, tedy ze se na ne bude cely den mluvit POUZE anglicky. Pokud bude vase male dite dochazet na dve lekce tydne, tak pujde hlavne o seznameni se s cizim jazykem, mozna se nauci par slov ci rikanek. Neni ale pravda, ze bude mit pote ve skole vyhodu. sama mam dvojjazycne deti a mluvim z vlastni zkusenosti. male deti dalsi jazyk prejimaji, neuci se ho, tak jako starsi, takze pokud se na ne nemluvi dalsim jazykem soustavne, ztraci to na vyznamu. Tim ale nechci nechci tvrdit, ze je to k nicemu, to vubec. prijdete do kolektivu, mozna se seznamite se stejne smyslejicimi lidmi, proc ne, ale zazraky by6ch zcela jiste necekala. Pokud se zajimate o vic doporucuji diskuzi na hlavni strane "vicejazycne deti". |
| Lí | 12157 |
|
|
23.11.2006 10:49:53
Akrim - přesně tenhle kočárek máme :o) po jendom dítku aseznala jsme že pro to sdruhé nám ještě vydrží. Je to dobrý kočárek..
Holky, chci se s vámi podělit o jednu zkušenost - sháním už od července informace o kurzících angličtiny pro děti v UH: Jde mi o vyuku už od 2 let. Takže jsme našla jen to že v kasárnách jsou kurzy od 3 let, paní by mi tam moji dvouletou slečnu vzala pokud by stíhala tempo těch 3-4letých.. jenže kurzy jsou 2x týdně a to mi příjde moc... pak je ingliš v bonifáci, na kvalitu těchto kurzů jsem slyšela jen samá negativa :( tak jsem tam ani nešla. Nakonec jsme přistoupila n ato, že na ingliš s ní budu jezdit do ZL, kde je více možností - škola skvělá, nám se to moc líbilo oběma ale zlín je zlín a ne vždy mám možnost jet autem a busy a MHD ve stavu těhotných s batoletem na krku.. to je moc silné kafe na mě :) Tak jsem pak dostala typ na kurzy helen doron které jsou v UH nově otevřené... navštívili sjem ukázkovou lekci a po přečtení letáčku doma jsme seznala že ta metoda má fakt něco do sebe. Navíc cenově je to stejné jako Zlín... ale je tu jeden háček.. Paní co to učí má už jednu skupinku která už funguje asi 3 měsíce, pro nás nové uchazeče chce otevřít další kurz, ale hlásí se jí málo maminek. nepovedlo se jí udělat si pořádnou reklamu (plakáty jí přelepili, brožurky z MC se poztrácely... ). A protože já a ještě jedna další maminka po tomhle kurzu moc toužíme, rozhodla jsme se hodit info sem - takže kdo máte malé dítě a věříte že má smysl ho už teď ponořit do tajů cizího jazyka mrkněte na tento odkaz: http://www.helendoron.com/index.php?lang=cz&main=a01 a pokud chcete vědět víc tak zavolejte té paní lektorce na 775361931 Kurzy jsou ve středu kolem 17:00... Cena je 150 za lekce + pořízení ne zrovna levných vyukových materiálů (knihy, sešity, omalovánky, sada CD a k tomu aktovka). To píšu předem abyste věděli zač je toho loket. Je to "drahé" ale já věřím, že mé dceři to něco dá. Hlavně to, že se pak ve škole nebude jen tupě biflovat slovíčka cizího jazyka, ale že teď to formou hry a písniček vstřebá jako svou druhou rodnou řeč a bude prostě umět anglicky perfektně. A to se v době která přichází jistě bude hodit. tak prosím, pokud má někdo zájem pojďte s námi do skupinky.. Lí a Sonička |
| Akrim |
| • |
17.11.2006 14:31:36
Ahoj holky, prodavam kombinovany kocarek Deltim sport se zarukou do cervna 2007 za 3900,-. Pokud byste mela nektera zajem, nebo o nekom vite, kdo by chtel, tak mi dejte prosim vedet a ja poskytnu blizsi informace. Je pouzivany zhruba 9 mesicu. Diky Akrim
|
| radana |
| • |
16.11.2006 14:14:20
ahoj,prave jsem si precetla tvuj pribehna na internetu rodina.Pokud mas zajem muzeme se nekdy sejit,jak mas stare mimco.Ja mam 4mesicniho kluka.Pokud chces tak mi odepis
|
| radana |
| • |
16.11.2006 14:14:09
ahoj,prave jsem si precetla tvuj pribehna na internetu rodina.Pokud mas zajem muzeme se nekdy sejit,jak mas stare mimco.Ja mam 4mesicniho kluka.Pokud chces tak mi odepis
|
| Bohunka(Verunka7/03Petřík1/06 |
| • |
6.11.2006 13:06:30
Ahojte holky! Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou není v Hradišti nějaký obchůdek s esoterickými věcmi. Nebo nevíte náhodou někde o takovém? Díky moc!!!
|
| FILIPINKA | 54193 |
|
|
1.11.2006 20:54:45
AHOOOJ HOLKY,JSEM TADY NOVÁ,TAK DOUFÁM,ŽE MĚ BRZY ZASVĚTÍTE....
|
| Lí | 12157 |
|
|
18.10.2006 21:52:52
V delfíně v UB je zima.. nevím jak ve Zlíně. Toť moje zkušenost. Ovšem ona je občas zima a studená voda i tady v U a taky jsem ty kurzy vesměs promarodily.. to si člověk asi nevybere.
Lí |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.